Duga, hladna zima je iza nas. Lijepo vrijeme diktira sasvim drugačiji tempo koji ne podrazumijeva dugo zadržavanje u zatvorenim prostorijama. Sunce nas mami van, na duge šetnje, ispijanje i druge kave, lutanja ulicama grada, ali i šumama. Priputiali smo naše poznate osobe koje su im tri najdraža izletišta na koja odlaze čim pronađu slobodan dan, ili možda samo i popodne. Koja su to mjesta na kojim na brzinu napune baterije, opuste se i zaborave na brige i probleme....

Od glumice Helene Minić dobili smo vrlo simpatičan odgovor. 'Na prvom mjestu mi je park koji se nalazi kraj kuće, i na drugom i na trećem', kroz smijeh je ispričala Helena. Dodala je kako joj je samoj gotovo pa nemoguće otići na neki i samo malo dalji izlet, i detaljnije objasnila zašto. 'Max ima deset mjeseci, a Lola dvije i pol godine, što znači da imaju totalno različite ritmove. On je još mali da je prati, a ona brije po svome. Imaju i različite ritmove, dok jedan spava, drugo je budno.....a Dado je već tri mjeseca na setu, tako da mi ne može pomoći', ispričala nam je Helena.

Modna blogerica i urednica Ana Bacinger jedva je dočelkala duge, tople dane. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi pobjegla u prirodu, a na prvom mjestu njezinih Top 3, našla se Ivanščica. 'To mi je naša najdraža planina, a posebno mi je drag dom Pasarevićeva kuća. Obožavam dane provedene u tome raju. Posebno mi je draga i Ravna gora, u blizini dvorca Trakošćan', ispruičala je i odala nam svoje planove za lipanj. 'Konačno idem u Kranjsku goru i tome se posebno veselim', s oduševljenm je rekla Ana.

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger) on

Iako Dalmatinci najviše vole svoje lipo more i nemaju naviku često obilaziti izletišta, uvijek dobro raspoložena poduzetnica iz Splita Gianna Apostolski, otkrila nam je kako ipak voli otići na izlet u prirodu, posebno nedjeljom kada su više - manje svi slobodni pa se društvo okupi oko nekog slasnog roštilja. Naša zemlja uistinu ima fantastičnu prirodu u kojoj je šteta ne uživati. Gianna kaže kako najviše voli otići do Mosora, ali vrlo rado vrijeme provodi na izletištima oko Krke i Cetine. Gianna je vrlo jednostavna i spontana pa joj nije problem, sa svojim dragim, sjesti na motor i uputiti se na kratak izlet.

Foto: Instagram