Otkako je vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, na radost obožavatelja diljem svijeta, obznanila da s princem Harryjem očekuje dijete, analizira se svaka sitnica koju učini, a već se nagađa i koje će ime ona i Harry nadjenuti svojem djetetu. Iako će se njihovo dijete roditi u kraljevskim uvjetima i na raspolaganju će imati sve o čemu jedno dijete može maštati, Meghan i Harry svoje dijete ne planiraju razmaziti.

Kako je za strane medije rekao izvor blizak kraljevskom paru, na 'normalan' će ga život učiti od malih nogu, a to će između ostalog, uključivati i putovanje javnim prijevozom. 'Megan će svoju djecu voziti podzemnom željeznicom, imat će svoje dužnosti i normalne poslove jednog dana. Neće biti razmaženi', rekao je izvor.

Iako će svoju djecu teško držati podalje od očiju javnosti, Harry je i sam već nekoliko puta priznao kako mu se teško bilo nositi sa slavom pa je razumljivo da će učiniti sve što može kako bi svoju djecu toga poštedio. Prošlog je tjedna izvor blizak kraljevskoj obitelji kazao kako Harry i Meghan razmišljaju krenuti stopama Zare i Petera Philipsa, što znači da bi se mogli odreći kraljevske titule te započeti vlastite karijere i držati se podalje od javnosti.