Chris Brown je prije mjesec dana snimio kratki koji mu je sada donio ogromne probleme. Videozapis u kojem njegova trogodišnja kći Royalty drži bebu kapucina izazvao je burne reakcije pratitelja. U videu se Chris smije i u jednom trenutku upita kćer je li to njezino dijete, na što su mu pratitelji komentirali da svoju mezimicu nauči poštovati životinjska prava.

'Umjesto da se bavite beskućnicima, drogerašima i drugim važnim problemima, trošite novac poreznih posla baveći se ovim majmunskim poslima. Koja apsurdnost,' rekao je preko odvjetnika slavni pjevač i svoju poruku uputio vlastima. Kako nije posjedovao dozvolu za držanje bebe egzotične vrste majmuna, pjevača istražuje kalifornijski ured za ribe i divlje životinje zbog majmuna kojemu je nadjenuo ime Fiji.
'Mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora jer nije poštovao zakon. Vlasti su saznale da nikad nije imao dozvolu i pretražile njegov dom u Los Angelesu. Brown je izbjegao premetačinu svoje vile jer je predao majmuna', izjavio je zaposlenik Ureda. Kako bi se suprotstavio, Chris je obojio zid, napisao na njega sve što je pisalo na nalogu za pretragu njegova doma i nacrtao stripovskog junaka Batmana. 'Spisi na zidu. Moj prvi nalog za premetačinu ', napisao je ispod fotografije.
Autor: A.S. Foto: Instagram