Adele je za medije izjavila kako ne želi da njezin četverogodišnji sin Angelo ostane jedinac. Što prije želi da mu društvo radi brat ili sestra, doznaje se od izvora bliskih pjevačici. Kako bi što prije uspjela u svojem naumu, pjevačica će uzeti odmor kako bi ona i 43-godišnji suprug Simon ozbiljno poradili na proširenju obitelji.  Tako se 29-godišnjakinja nada da će njezina obitelj brojati člana više do njezinog idućeg rođendana.
Pjevačica je inače dosta škrta kada je u pitanje dijeljenje informacija iz njezinog privatnog
života. Tek je prije nekoliko mjeseci javno potvrdila kako se u tajnosti udala za svojeg sadašnjeg supruga. Točnije, prije nego što je otpjevala svoju pjesmu  ‘Someone Like You’ na koncertu u Australiji u ožujku ove godine, otkrila je da je udana.
'Nedavno sam se pokušala sjetiti kako sam se osjećala na početku veze, jer ti osjećaji inspirirali su me za ovu pjesmu. Koliko god prekidi mogu biti gorki i teški, osjećaj koji osjetite kad se prvi put zaljubite u najbolji je osjećaj na svijetu. I ja sam ovisna o tom osjećaju. Međutim, više se neću zaljubljivati budući da sam sada udana', rekla je tada Adele.
Pravi razlog zbog kojeg se Adele povukla iz javnosti
Story 
Pravi razlog zbog kojeg se Adele povukla iz javnosti
Story 
Autor: M.D. Foto: Profimedia