Hugh Grant je dobio peto dijete, a tu je vijest s javnosti podijelila njegova bivša partnerica Elizabeth Hurley. Za strane medije Hurley je potvrdila kako su 57-godišnji glumac i njegova 32-godišnja djevojka Anna Eberstein prinovu dobili prošloga tjedna i kako je par presretan te da briga o djeci jako dobro utječe na poznatog britanskog zavodnika.

Par već ima petogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku, a osim njih, s bivšom partnericom Tinglan Hong glumac ima šestogodišnju kćerkicu Tabithu i petogodišnjeg sina Felixa. Zanimljivo je dodati kako su njegove bivša i sadašnja partnerica bile trudne u isto vrijeme te se glumac zbog toga našao na udaru žestokih kritika javnosti i obožavatelja.

Glumac je upoznao Eberstein na zabavi u Londonu kada mu je predložila ideju za film. Iako je uvijek govorio da očinstvo nije za njega, vječni neženja promijenio je mišljenje u svojim pedesetima. Nagađanja o petom djetetu su počela kada se Grant pojavio s Annom na dodjeli Zlatnih globusa, koji su 7. siječnja održani u Los Angelesu. Odjevena u crne kožne hlače i jaknu, 39-godišnja švedska televizijska producentica, nije mogla sakriti svoj trudnički trbuščić.