Bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner, Jordyn Woods, koja se našla u vrućoj kaši nakon što je zavela dečka Khloe Kardashian Tristana Thompsona, najavila je kako će pobjeći iz SAD-a. 

Preljubnici koja se na kućnoj zabavi Kardshiana ljubakala s ocem Khloeine kćeri True, pa bila izbačena iz 'kruga povjerenja' klana Kardashian - Jenner i kuće Kylie Jenner, gdje je živjela, pomagala joj čuvati dijete i razvijati novu liniju make-upa, toliko je muka od mržnje na društvenim mrežama i drame koja se u SAD-u usmjerila na nju da je odlučila čim prije pobjeći iz zemlje, javlja Hollywood Gossip.

Lijepa 21-godišnjakinja objavila je svoju namjeru u videu na Instagramu, u kojem sa svojom majkom i konzultantom dogovara kako će što prije ići skakati iz aviona u Dubaiu. 'Dogovoreno, evo već sređujemo to', odgovorio joj je konzultant, na što je Jordyn rekla da ne može čekati. 'Moram skakati iz aviona čim prije', požurivala ga je. 

Objavila je i kako misli pobjeći na Stari kontinent, točnije u Englesku, London, gdje će boraviti dok ne odleti u Dubai slobodnim padom provjetriti glavu od nakupljenog stresa.   

Podsjetimo, Tristan Thompson nije se uopće službeno oglasio u vezi preljuba, dok se Jordyn našla pod žestokom rafalnom paljbom Kardashianki, što ju je nagnalo da sjedne sa svojom dugogodišnjom mentoricom glumicom Jada Pinkett Smith, i prizna svoje grijehe na Facebook Watch talk showu. Rekla je kako su Tristan i ona 'izmijenili malo sline na zabavi prije nego ju je ona napustila', ali je inzistirala da nisu išli dalje od toga.

'Tristan je to inicirao. To je bilo kao poljubac u usne, bez jezika, ništa. Nije bilo seksa, zaboga ne!', tvrdila je u talk showu, čak se i ponudila otići na detektor laži. 'Kad se napiju, ljudi naprave glupe stvari', nastavila je Jordyn inzistirajući na tome da ona nije razlog zašto su Khloe i Tristan prekinuli, aludirajući da su njih dvoje već imali problema u vezi. Ipak, nije imala spreman odgovor na pitanje zašto nije rekla Khloe što se dogodilo na zabavi.