Story radio
Početna Celebrity 28727 prikaza 05. studenoga 2018.

Preminula cijenjena domaća glazbenica

Kristina Štedul/Pixsell.

Obitelj, prijatelji i obožavatelji tuguju

Svestrana umjetnica, glazbenica Sandra Kulier koje se sjećamo po albumima 'Živim svoj život', 'Uzmi me za ruku/Jutro života', 'Recept za udvaranje' i mnogim drugim glazbenim ostvarenjima, je preminula. Biti će pamćena po više od 200 nastupa u čuvenom mjuziklu 'Jalta, Jalta'.

Kratko vrijeme nakon operacije, u srpnju ove godine glazbenica je dala posljednji intervju za portal Mirovina.hr u kojem je rekla kako se ne boji smrti: 'Dobro se osjećam i rekla sam da ću riknuti ili na pozornici ili na nogama. Bilo je pjevača koji su na pozornici odapeli. To je baš lijepo, uzmeš zrak i… Divota, usred pjesme. Prije tri godine, moj kolega je pjevao na zabavi i baš kad je pjevao ‘Hajde, mala, dođi u moju sobu, imat ćemo privatan baaal’, otišao je. Žena ga gleda iz publike, odjednom se ljudi okupili. Ali ja joj kažem, pa Vesna, on je otišao sretan. Kad bih mogla birati, onda bih voljela otići tako'.

Od Sandre se vrlo emotivnom porukom na Instagramu oprostila i njezina prijateljica, glumica Mila Elegović: 'Draga Sandra, hvala ti za tvoju dobrotu, ljudskost, muziku, smijeh i za sve tople riječi koje si mi znala šapnuti u kazališnom mraku. U mome srcu si uvijek', napisala je.

Komentari