Kako prenosi Blic, jedini preživjeli iz automobila u kojem su 17. veljače tragično preminuli Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović otkrio je da je u trenutku nesreće pjevač kod sebe imao novac zarađen s tri nastupa. Naime, riječ o je o iznosu od 15 tisuća eura koji su nestali nakon stravične prometne nesreće. 

'Mogu reći i da je i da nije. Nemam razloga lagati. Jedan njegov nastup plaća se puno, ne moram reći koliko, ali možete pretpostaviti. Svjedok sam da smo u posljednja tri nastupa zaradili preko 20 tisuća eura i neka je od toga potrošio nešto, kod sebe je sigurno imao oko 15 tisuća eura. Meni je dao nešto novca, jer sam mu kupovao neke stvari, pitao sam ga i zašto nosi toliko novca, a on je rekao da 'voli imati kod sebe'. Nosio je u jakni. Nisam mu to zamjerio', započeo je Stojadinović priču za srpski Blic. 

Preminulog Šabana Šaulića pokrali nakon nesreće?
Instagram 

'Pazite, ne znam je li istina da su novci ukradeni, vjerujte da zaista ne znam. Ne mogu vjerovati, zato što je sve bilo rastureno i stvari su bile na cesti. Ali novac je držao kod sebe i nije mu mogao nigdje ispasti jer je bio u jakni. Ja sam kod sebe imao torbicu koja je bila meni na vratu. To mi je sve bilo isječeno kako bi me mogli izvući iz automobila. Našao sam torbicu ali nije bilo putovnice i osiguravajuće kartice. Imao sam nešto sitno novca, ali on je imao puno novca i ne znam što je s tim', zaključio je kum preminulog Šabana Šaulića. 

Preminulog Šabana Šaulića pokrali nakon nesreće?
Instagram 

Podsjećamo, Šaban Šaulić je poginuo u 68. godini u prometnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj. Pjevač je zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, nakon što je prevezen u bolnicu, i preminuo. Nesreća se dogodila u okolici Bielefelda u ranim jutarnjim satima, a život je izgubio i pjevačev vozač, klavijaturist Mirsad Kerić. Pjevač se vračao s nastupa kada je na njihov automobil naletio vozač koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole u alkoholiziranom stanju.