Poznati američki komičar Rob Delaney trenutno proživljava najdublju bol zbog tragičnog događaja koji je zadesio njegovu obitelj. Naime, Rob je izgubio dvogodišnjeg sina Henryja, a uzrok smrti bio je tumor na mozgu s kojim se dječak borio čak 15 mjeseci. Koliko je loše primio vijest te koliku bol proživljava otvoreno je iskazao putem Facebooka.

'Imam veoma tužnu vijest. Moj dvoipolgodišnji sin Henry je preminuo. 2016. godine, kratko nakon njegovog rođendana, Henryju je dijagnosticiran tumor na mozgu, zbog kojeg je stalno povraćao i gubio na kilaži. Operacijom mu je tumor uklonjen te je podvrgnut daljnjim terapijama početkom 2017. godine. No, rak se vratio u jesen i preminuo je u siječnju ove godine. Moja žena, Henryjeva starija braća i ja smo shrvani', napisao je komičar i ponosni otac.

'Bio je sreća. Bio je pametan, zabavan i nestašan pa smo proživjeli toliko prekrasnih avantura zajedno, pogotovo nakon što se vratio kući, nakon 15 mjeseci provedenih u bolnicama. Zbog tumora i operacije imao je tjelesnih poteškoća, no on je brzo naučio znakovni jezik i razvio svoju metodu kako doći od točke A do točke B. Njegova želja za životom i ljubavlju bila je duboka', dodao je i tako brojne obožavatelje diljem svijeta dirnuo do suza.