Iako su se mediji jutros raspisali o smrti 43-godišnjeg klavijaturista Mirsada Kerića koji je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio jedan od najpopularnijih pjevača narodne glazbe, Šaban Šaulić, kako Kurir prenosi, Mirsad je još uvijek kritično, ali je živ.

'Informacija od medicinske sestre, hvala Bogu, je bila netočna. Upravo imamo informaciju da je stanje s Mirsom nepromijenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem', naveo je Sabit Dervišević, menadžer Šabana Šaulića koji je prethodno i sam potvrdio smrt glazbenika zbog netočnih informacija koje je dobio iz bolnice.

Glazbenik koji je bio sa Šaulićem bori se za život
Instagram 

Također, oglasio se i sin 43-godišnjeg Mirsada koji je također potvrdio da mu je otac živ. 'Kako ste svi čuli preko medija moj tata Mirsad Kerić imao je tešku prometnu nesreću, moj otac nije umro! On se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Tata je još uvijek na aparatima. Molim vas moli te se bogu za tatu', napisao je Denis Kerić na svom Facebook profilu. 

'Prije nekoliko minuta iz njemačke bolnice javili su mi tužnu vijest da je umro i naš Mirso. Nadali smo se najboljem, ali nažalost i on je izgubio bitku za životom', rekao je Dervišević kada su do njega stigle vijesti za koje se sada potvrdilo da su neistinite. Neutješni prijatelji i kolege opraštali su se od klavijaturista koji je dugo svirao kao pratnja Šabana Šaulića.

Glazbenik koji je bio sa Šaulićem bori se za život
Instagram (Screenshot) 

Podsjećamo, 68-godišnji Šaban Šaulić preminuo je jučer u ranim jutarnjim satima nakon što se u njegov automobil zabio 34-godišnjak u alkoholiziranom stanju koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole. Pjevač je izgubio život u Njemačkoj u Bielefeldu na povratku s nastupa. S njima je u automobilu bio i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović koji je također zadobio teške ozljede.