Umro je omiljeni komentator Hrvatskog radija Rijeke Korado Vujnović. Nedavno je Armada na utakmici protiv Istre izvjesila transparent: 'Korado, izdrži! Mi smo uz tebe'. Podršku radijskom reporteru dao je i trener Matjaž Kek: 'Izdrži, Korado'.

No, srce legendarnog novinara Radio Rijeke prestalo je kucati, prenosi radio.hrt.hr. Vujnović je završio u bolnici nakon što mu je pukla aorta. Sportski novinar bio je u kritičnom stanju, a izgubio je borbu za život pet dana nakon što je primljen u bolnicu.

Podsjetimo, Korado Vujnović bio je jedan od najpoznatijih glasova HRT-ovih radio stanica. Njegove prijenose utakmica NK Rijeke upijale su tisuće ljudi, a bio je omiljen zbog stručnosti i emocijama nabijenih uzvika. 

Na Radio Rijeci radio je od 1990. godine, prvo kao tehničar, a kasnije je dobio šansu kao sportski komentator što mu je bio san jer je i sam bio sportaš, u mlađim danima trenirao je rukomet i nogomet.

Ponedjeljkom je vodio emisiju 'Pod stijenama Kantride', jednu od najslušanijih na Radio Rijeci, koja je pod njegovom palicom dosegla kultni status.