Blogerica i poduzetnica, 28-godišnja Ella Dvornik, redovno s obožavateljima na Instagramu dijeli trenutke iz privatnog života među kojima su i svakodnevne zgode sa suprugom, 13 godina starijim Britancem Charlesom Pearceom. Iako se 42-godišnjak trudi zadržati svoju privatnost, Ella je odlučila sa svojim Facebook pratiteljima podijeliti tajnu koju je Charles čuvao posljednja dva mjeseca i otkriti detalje velike promjene u njihovim životima. 

'Moram ovaj status staviti da mi skoči kao uspomena iduće godine', započela je 28-godišnjakinja svoju objavu. 'Charles već dva mjeseca ide u teretanu gdje četiri puta tjedno vježba s trenerom. I pitaj svemir kako će izgledati, ali super za njega. Jako sam ponosna na ustrajnost. Kažu da su četrdesete najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život', napisala je ponosno blogerica te za kraj otkrila pratiteljima veliku promjenu u životu. 

'Čak je odlučio isključivo jesti meso samo jednom u tjedan dana, pa imamo interesantne jelovnike zadnja dva mjeseca. Nevjerojatno je što sve možeš s hranom bez da ukomponiraš meso', zaključila je Ella. Obožavatelji su, sudeći prema komentarima ispod objave, oduševljeni Charlesovom odlukom, a neki su se odlučili i našaliti pa su zaključili kako Britanac za teretanu ima poseban džemper s obzirom na to da se Ella nerijetko šali kako suprug nosi samo džempere po kojima je postao prepoznatljiv. 

Podsjećamo, nakon pet godina veze, sredinom veljače ove godine, Ella Dvornik izrekla je sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Par koji ima jednogodišnju kći Balie, svoju je ljubav okrunio u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa, dok im je sudbonosno pitanje postavio lik koji utjelovljuje Elvisa Presleya. Ella je tada samo za Story.hr otkrila kako su se na neobično vjenčanje odlučili jer je u njihovom stilu te kako su 'zapravo zabavili na vlastitom vjenčanju'.