Britney Spears, 37-godišnja američka pjevačica, objavila je na svom Instagram profilu video s vježbama koje radi kako bi se vratila u formu. 'Naporno radim kako bih smršavila. Meni jedan kilogram znači isto kao tri kilograma. Ne volim raditi previše kardio vježbi. Moje tijelo ima mišićnu memoriju jer sam bila gimnastičarka pa se mogu utrenirati... Volim izolirane pokrete. Ključ mog vježbanja su ponavljanja, ali to postane dosadno pa imam knjižicu koju sam sastavila sa svojim najdražim vježbama. Obično nosim slušalice, glazba me zanese. Znam da ne izgledam savršeno ovdje, ali radim na tome. Nadam se da ću jednog dana pokazati dečkovim trbušnjacima!!!!' - napisala je.

U videu je odjenula kratke hlače i sportski grudnjak, a podršku i komplimente dobila je i u komentarima. Obožavatelji su joj u komentarima pisali da je savršena baš takva kakva je, ali i da je velika inspiracija.

Od komentara se ističe i onaj njezinog dečka Sama, koji je napisao: 'Savršena koliko se može biti! Lavica koja uvijek nadahnjuje svijet'. Britney je u vezi s 25-godišnjim modelom i plesačem Samom Asgharijem. Par se navodno upoznao na snimanju Britneyinog 'vrućeg' videospota za pjesmu 'Slumber Party', gdje je Sam glumio momka u kojeg se pjevačica zaljubila.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno bila u mentalnoj klinici i to navodno prisilno. Naime, otac ju je početkom ožujka prisilio na odlazak u psihijatrijsku ustanovu i tjerao da pije tablete. Britney je tako prvo stabilizirala svoje psihičko stanje, a sada radi i na fizičkom. Pjevačicu se poslije incidenta najčešće viđa u društvu dečka Sama.