Atraktivna domaća pjevačica, 28-godišnja Maja Bajamić, podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagram profilu rijetku fotografiju iz djetinjstva koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, simpatična Splićanka odlučila je razveseliti obožavatelje nostalgičnim prisjećanjem na mlađe dane, što je oduševilo njezine mnogobrojne pratitelje. 

'Kad se pitaš 'ko san i di san, (za)uvik zapamti da san djevojčica iz Radmilovićeve 16, iz Varoša', napisala je 28-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj veselo pozira. 

Podsjećamo, Maju Bajamić, javnost je upoznala još 2011. godine kada se pojavila u showu RTL-a, 'Hrvatska traži zvijezdu', a srca šire publike osvojila je osim svojim glasom i nevjerojatnim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' prošle godine na Novoj TV. No ova vesela Splićanka zapela je za oko mnogima i svojim izgledom, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s treninga na kojoj je istaknula svoju stražnjicu na što obožavatelji Splićanke nisu ostali imuni.