Hrvatska 33-godišnja pjevačica Ana Bebić Đolić objavila je na svom Instagramu dragu uspomenu iz djetinjstva, fotografiju snimljenu u njenom rodnom Metkoviću, koja je ganula njene pratitelje. 'Preslatka' i 'Bebićka i peglica', bili su neki od komentara. 

Ana se dugi niz godina bavila pjevanjem te je sa Severinom otpjevala ljetni hit 'Italiana', a sudjelovala je i u 'Hrvatskom idolu'. Povukla sa scene nakon prekida veze sa skladateljem Filipom Miletićem. Potom se ponovno zaljubila i udala za IT stručnjaka Ivana Đolića te se zbog ljubavi preselila u Beograd. 

U međuvremenu je rodila sinčića Matiju, koji je nedavno proslavio prvi rođendan. Pred oltar je s Ivanom stala 2017. godine i rodni Metković zamijenila s beogradskom adresom, gdje sad živi obiteljskim životom. U jednom od prijašnjih razgovora za Story.hr priznala je da joj nedostaje mir koji pruža Metković, ali Beograd ipak nudi više mogućnosti i sadržaja, te joj nikada nije dosadno. Što se tiče povratka na estradu, rekla je da joj jako nedostaje pjevanje i da mu se vraća čim joj sin malo stane na noge. Razmišlja, naravno, i o proširenju obitelji te se nada da će svoje želje uspjeti uskladiti.