Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin prisjetila se na društvenim mrežama svojeg djetinjstva, pa je objavila fotografiju iz školskih dana na kojoj pozira s prijateljicama. Malena Andrea prepoznatljiva je po velikim plavim očima i karakterističnom osmijehu, no nešto se na njoj ipak promijenilo. Naime, njezina danas prepoznatljiva plava kosa u djetinjstvu bila smeđa, a umjesto uvojaka koji sežu do ramena, Andrea je imala ravnu kosu do polovice leđa.

Inače, ova simpatična plavuša početkom godine je navršila 31 godinu, a to je odlučila iskoristiti za novi početak. 'Ono što samoj sebi želim ove godine je biti zrelija, definitivno, odnosno nadam se da ću manje biti mala, plava i naivna. Što se posla tiče, nadam se uspjesima novih pjesama, putovanjima i suradnjama. Ono što mogu reći da mi je plan ove godine svakako je turneja po Americi, ali i razna putovanja kao i lani', rekla je povodom svog rođendana za Story. hr.

Ipak, malo tko bi joj dao toliko godina jer uistinu izgleda kao djevojčica. Ona pak ne skriva da joj komplimenti na račun mladolikog izgleda laskaju. 'Ne bojim se starenja, ali moram priznati da mi je uvijek lijepo i drago čuti kada mi netko kaže da izgledam kao da imam manje godina nego što stvarno imam', priznala je.