Srpski tenisač Novak Đoković pobjednik je ovogodišnjeg izdanja najvećeg svjetskog turnira Wimbledona, on je u finalu za dva sata i 18 minuta svladao Južnoafrikanca Kevina Anderson. Đokoviću je ovo četvrti naslov u Wimbleodnu, nakon 2011., 2014. i 2015. godine, a ukupno 13. naslov na nekom 'grand slam' turniru, prvi nakon Roland Garrosa 2016. godine.

Na ovoj velikoj pobjedi čestitali su mu navijači iz čitavog svijeta,a onu najslađu i najvažniju čestitku dobio je od svog sina Stefana koji mu je dao nježan zagrljaj.

Objavu dijeli Wimbledon (@wimbledon)

Podsjetimo, Novak je po završetku meča glasno rekao: 'Sine, volim te', pa je svima bilo jasno kome je ova pobjeda bila namijenjena.

Osim sinčića, važna i velika podrška Novaku je i supruga Jelena koja ga je vjerno pratila na svakom teniskom meču, a nakon njegove pobjede nije mogla sakriti snažne emocije i silan ponos koji osjeća prema suprugu.

Novak i Jelena u braku su od srpnja 2014. godine, a bračne zavjete razmijenili su na Svetom Stefanu. Par ima dvoje djece, kćerkicu Taru rođenu krajem prošle godine i sinčića Stefana koji je na svijet stigao dvije godine prije svoje sestrice.