Kada kao djeca sanjamo velike snove o  svojim karijerama, većinom nam se čine nedostižnima, imamo svoje idole i želimo postati baš kao oni, ali u trenutku kada navršimo koju godinu više, a snovi nam se zaista počnu ostvarivati, shvatimo da je baš sve moguće. 

Upravo tako je bilo i u slučaju jednog od naših najboljih domaćih vokala, Tonija Cetinskog koji je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelio pismo koje je napisao kao dječak, a dokaz je da su mu se snovi ostvarili. Kao što svi pišemo u početnim razredima osnovne škole, Toni je imao za zadatak napisati sastavak na temu 'Što želim postati kada odrastem'. 



'Ja bih želio biti pjevač. Na to sam se odlučio vidjeći kako moj tata putuje u mnoge gradove, pa sam poželio i ja to biti. On ima mnogo prijatelja. Ja bi želio da me svi prijatelji vide na televiziji kao i mnog tatu. Htio bih biti poznat i imati mnogo prijatelja. Svi koji bi me gledali na televiziji i slušali na ploči slali bi mi pisma. Imao bih lijep stan i suprugu. Htio bih da se moja grupa zove Anelidi', napisao je Toni kao dječak i poručio svojim obožavateljima kako se snovi zaista i ostvaruju ako si uporan i sretan.