Istina je da sam trudna. Presretni smo što očekujemo bebu! Vijest o dolasku maloga ili malecke došla je neočekivano, što je pridonijelo našem uzbuđenju. Zapravo, moja se trudnoća računa od dana nastupa na Dori, u veljači - rekla je za Story presretna 31-godišnja glazbenica Ema Gagro koju pamtimo kao jednu od natjecateljica prve sezone showa ‘The Voice - Najljepši glas Hrvatske’. Kada je riječ o simptomima trudnoće, većina žena najprije pomisli na one neugodne, ali Ema uživa u onim zabavnima koji će joj nakon porođaja sigurno pomalo i nedostajati. 

'Kako sam doznala da sam trudna? Prije svega, sjećam se da sam posumnjala da sam u drugom stanju. Imala sam jedan simptom za koji nisam prije čula, ali meni je to bila sigurna indikacija da nešto nije u potpunoj ravnoteži. Nisam mogla prestati govoriti i zbijala sam šale kojima sam se samo ja smijala. Nakon toga posegnula sam za standardnim sredstvima provjere i sve je bilo jasno. Mome dečku Jimmyju doduše ništa nije bilo jasno nekoliko sati, ali zadovoljstvo i uzbuđenje brzo su nadjačali prvotni šok', govori pjevačica koja je rodom iz Malog Lošinja, gdje je donedavno uživala u blaženom stanju. 

Sve o dolasku prinove u obitelj Eme Gagro pročitajte u novom broju časopisa Story, koji možete kupiti od srijede 24. srpnja 2019. godine.