Jedan on najpopularnijih holivudskih parova ikada, Brad Pitt i Angelina Jolie, okončali su svoj brak te se razišli u prilično lošim odnosima. U posljednjih nekoliko mjeseci činilo se kako se situacija popravila i kako je par napokon pronašao zajednički jezik kada je u pitanju skrbništvo nad njihovih šestero djece. Ipak, Brad je ponovno nesretan i prestrašen jer se boji da će njegova bivša supruga uzeti djecu za vrijeme božićnih praznika i odvesti ih na putovanje, što znači da će on najljepši blagdan u godini provesti sam.

Iako u posljednje vrijeme 53-godišnjak viđa djecu češće nego Angelina, on smatra kako su božićni praznici najljepše doba i kako je samoća nešto najgore što mu se može dogoditi jer je jako vezan za svoju djecu. 'On ih viđa često, ali to nije ni približno dovoljno koliko bi želio a to uvijek ovisi o Angelininom raspoloženju i volji. Izgleda da će i ovaj Božić biti sam jer će Angelina najvjerojatnije otputovati negdje s djecom', otkrio je Bradov blizak prijatelj za Hollywood life.
Izvor također dodaje kako slatki mališani nedostaju i glumčevim roditeljima. Naime, baka i djed Pitt planirali su okupiti unuke i sina u Missouriju za Božić kako bi zajedno uživali u ukusnoj hrani te skupa proslavili važan obiteljski blagdan. Čini se kako njihov plan ipak neće ugledati svjetlo dana i da će njihovi unuci stvarati nove uspomene s majkom na putovanju. Autor: A.S. Foto: Profimedia