Početna Celebrity 0 prikaza 13. rujna 2017.

Prijavite se na karting utrku Storybook Speed Day powered by Opel CROSSLAND X

Storybook_speed_day

Vodeći lifestyle magazin Storybook u suradnji s Opelom i ove će godine odmjeriti snage na stazi Karting Arene Zagreb u sklopu trećeg Storybook Speed Daya u povodu predstavljanja najnovijeg automobila Opel Crossland X. Događanje će se održati u utorak, 26. rujna 2017., s početkom u 20 sati, kada će dva tima pokazati svoje vozačke sposobnosti. I ove godine poznata imena branit će boje dvaju timova, a mi ćemo vam predstaviti po tri iz svakog tima.

Storybook team | Author:
Storybook tim Za Storybookov tim ponovno će voziti poznati arhitekt i Storybookov suradnik Ante Vrban te dvije voditeljice Mia Kovačić i Antonija Stupar Jurkin. Boje Opelova tima branit će voditeljica Jelena Glišić, višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj i frontmen grupe Vatra Ivan Dečak. Ostala imena timova otkrit ćemo vam uskoro te svakome od njih pridružiti po dva člana (muško/žensko) koje odaberemo putem kreativnog natječaja.
tim640x320_20172 | Author: Opelov team
Opelov tim Naime, ove godine odlučili smo dodatno zagrijati atmosferu te povećati broj članova sa šest na osam i vas, dragi čitatelji, uključiti u utrku! Tražimo za svaki tim po jednog muškog i ženskog člana koji se želi priključiti te izravno sudjelovati u najluđoj karting utrci ove sezone. Sve što trebate učiniti jest prijaviti se putem maila storybook@adriamedia.hr (subject: OPEL CROSSLAND X), do 21. rujna, i istaknuti koji tim ste odabrali te obrazložiti zašto mislite da će pobijediti. Autori najoriginalnijih i najcool odgovora vozit će karting utrku u društvu poznatih osoba te biti ravnopravni članovi tima. Imat ćemo i dvije utješne nagrade za dvoje čitatelja koje ćemo razveseliti ulaznicama za događanje, a moći će izravno pratiti utrku, testirati vlastite vozačke sposobnosti te uživati u zanimljivom partyju. S obzirom na to da je pobjedu na prvom i drugom Storybook Speed Dayu odnio Opelov tim, u tijeku su velike pripreme oba tima - Opelova kako bi treći put obranio naslov, a Storybookova kako bi konačno pobijedio. Možda ste baš vi ona zadnja karika u nizu koja će prevagnuti za pobjedu. Svi uzvanici imat će priliku uživo vidjeti i kako izgleda novi Opel Crossland X. Izvana privlačan i kompaktan, vrlo prostran i svestran, a iznutra s trendovskom dvobojnom karoserijom i cool izgledom SUV-a. Prilagodljiva LED prednja svjetla, head up display i panoramska stražnja kamera samo su neke od izvanrednih inovacija koje će svakodnevnu vožnju uz Opel Crossland X učiniti sigurnijom, udobnijom i lakšom. Nadamo se da smo vas zaintrigirali! Pravila natječaja pročitajte OVDJE  

Komentari