On je domaći pjevač koji je ove godine nastupio na Dori s pjesmom 'Amorero Brutalero' i prepoznatljiv je po svom istančanom modnom ukusu i uvijek drugačijim frizurama. Naravno, riječ je o 35-godišnjem Luki Nižetiću. 

Kakav mu je bio modni izričaj prije 17 godina, te kakvu je frizuru njegovao, Luka je otkrio svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Sjajni sivi prsluk, široka kravata u istom tonalitetu, crni sako i frizura koja je 90-ih i početkom 2000-ih bila apsolutni hit – 'jež' frizura s izvučenim plavim premenovima na vrhu glave. Teško je zamisliti, ali tako je izgledao Luka Nižetić u nešto mlađim danima, što je jako zabavilo njegove pratitelje.

'Mladi Senna M', 'Na prvu sam pomislila da je na fotografiji Val Kilmer iz mlađih dana. Inače Luka ti si frajer i pol', samo su neki od komentara njegovih oduševljenih pratitelja, a prijateljica Andrea Andreassy našalila se s pjevačem i poručila mu da je ovo njegovo izdanje 'obrnuto od brutalero', te ga upitala 'Jesu li ovo pramenovi na kapu? Spektakularno'.