Story radio
Početna Celebrity 1119 prikaza 06. prosinca 2018.

Prije nego je postao slavan, Kanye West radio je najomraženiji posao

Kanye West
arhiva Story.hr.

Slavni reper radio je posao kojem danas najčešće pribjegavaju studenti

Danas je jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu, a nekada davno radio je posao koji je danas među najraširenijim izvorom zarade među mladima i studentima. Kanye West, prije nego li je postao slavan, za svaki novčić morao se boriti, a njegova supruga Kim Kardashian javno je otkrila kako je njezin dragi zarađivao za život dok se nije probio na sam vrh glazbene industrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kanye West (@kanyewestt_official)

Naime, prilikom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela, Kim je priznala kako je Kanye prije radio kao telefonski akviziter. Iako sama nije ljubiteljica primanja poziva u kojima joj se pokušava nešto prodati, zbog supruga se trudi ispoštovati zaposlenike koji ju zovu. 'Zovu me cijelo vrijeme. Blokiram ih, ali kako je Kanye nekad bio telefonski akviziter, trudim se biti ljubazna prema njima', rekla je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kanye West (@kanyewestt_official)

Kanye West ove je godine na 10. mjestu Forbeseove ljestvice najbogatijih repera, a 'težak' je čak 27.5 milijuna dolara, što je otprilike 180 milijuna kuna. S ovakvim bankovnim računom, nesumnjivo je kako se glazbenik, na sreću svoje supruge, više neće morati vraćati starom zanimanju.

 

Komentari