Princ Charles bio je u nedavnom posjetu na setu novog filma 'James Bond', gdje ga je dočekao, glavni glumac Daniel Craig. Kako piše 'The Sun', producenti i redatelji filma pod nazivom 'Bond 25', ponudili su ulogu 70-godišnjem članu kraljevske obitelji, a na njemu je sad da odluči hoće li pristati.

Nije nepoznanica, piše 'The Sun', kako je film u zadnje vrijeme pretrpio brojne prepreke. Producenti su uvjereni, kako bi sudjelovanje princa Charlesa, bilo točno ono što filmu treba, jer time bi ujedno doprinijeli većoj zaradi i još boljoj gledanosti. No, ako Charles, ipak, ne prihvati ulogu, producenti će za sljedeći put imati na umu njegove sinove, 37-godišnjeg Williama i 34-godišnjeg Harryja.

Za njih to ne bi bila prva uloga jer su obojica imali ulogu u filmu 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'. Međutim, na kraju je ta scena, ipak izbrisana, jer su obojica bili visoki. U glumi se dobro snašla i njihova 93-godišnja baka, kraljica Elizabeta druga, koja je imala glavnu ulogu u filmu, na ceremoniji otvaranja olimpijskih igara 2012. u Londonu.