Princ Charles zna da javnost jedva čeka doznati koje ime vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry planiraju nadjenuti prvom djetetu, stoga je novinarima otkrio nekoliko imena o kojima kraljevski par razmišlja. U jednoj izjavi  priznao je kako mu se sin povjerio kako su im ponuđeni brojni prijedlozi za imena: 'Sin mi je u jednom razgovoru rekao kako je najviše prijedloga za ime bebe dobio na turneji u Australiji', te dodao kako im je i sam dao nekoliko simpatičnih prijedloga. 

'Evo, između nas, sumnjam da bi imena za dijete moglo biti Kylie ili Shane, ali nemojte se nadati ni da će biti Edna ili Les', zaključio je s osmijehom indirektno provocirajući glumca Barryja Humphriesa koji je sjedio u publici konferencije, a tijekom glumačke karijere glumio je istoimene likove.

Podsjećamo, u listopadu Kensingtonska palača objavila je službene vijesti o trudnoći, a od tog trenutka mediji nisu prestali nagađati spol i ime bebe, čije se rođenje očekuje u svibnju iduće godine. Osim nagađanja spola, otvorena je i službena kladionica za bebino ime. Trenutno na kladionici vodi ime Arthur s koeficijentom 12 naprema jedan, ako će biti dječak. U slučaju da je djevojčica, vodi ime Alice, s istim koeficijentom kao i za dječaka, dok su ostala imena na trenutnoj listi Victoria, James, Diana, Edward, Elizabeth i Frances ili Francis. 

Kako vrijeme odmiče i bliže se mjeseci dolaska prinove, dodavat će se i nova imena, te će se povećavati i koeficijenti. No, postoji i mogućnost odmaka od tradicionalnih imena zbog Meghaninih američkih korijena.