Obožavatelji kraljevske obitelji sve češće na raznim portalima mogu pročitati kako između vojvotkinja Meghan Markle i Kate Middleton postoje određene razmirice. Ipak, kad god se dame zajedno pojave na nekom službenom događanju djeluju vrlo srdačno jedna prema drugoj te se iz njihova govora tijela teško može iščitati da nešto nije u redu.

Naime, kako piše magazin US Weekly, za to je zaslužan princ Harry, koji svojoj supruzi daje punu podršku te joj dijeli korisne savjete kako se ponašati u Kateinom društvu. Izvor blizak kraljevskoj obitelji za spomenuti magazin je rekao: 'Harry podržava to što Meghan želi igrati po vlastitim pravilima, ali joj je savjetovao da ne pretjeruje. Njoj je jako teško živjeti u Londonu jer su tamošnji mediji vrlo okrutni prema njoj. Baš zato ona ima stav da je nije briga te da će se ponašati kako želi budući da nikada nije dovoljno dobra'.

'Osim s Kate, Meghan se ne slaže ni s Harryjevim prijateljima budući da su njezini politički stavovi vrlo drukčiji od njihovih. Ona je vrlo liberalna, pa je smetaju mnogi njihovi običaji kao što je odlazak u lov. U Londonu joj nedostaje potpore i zbog toga je vrlo nesretna, pa joj Harry pokušava olakšati tako što uvijek staje na njezinu stranu, bez obzira na to je li u pravu ili nije', zaključio je izvor.