Puno je šuškanja i komentara u javnosti izazvalo sudjelovanje supruge princa Harryja Meghan Markle u uređivanju rujanskog broja prestižnog časopisa 'Vogue'. Njoj su povjerili čast da za naslovnicu izabere 15 muškaraca i žena koji svojim djelovanjem ostavljaju veliki pozitivan utjecaj u svijetu, a među njima se našla i 85-godišnja dr. Jane Goodall koja već 60 godina proučava čimpanze i učinila je mnogo za njihovu zaštitu, ali i zaštitu prirode. Dobar suprug kakav jest, Harry je pomogao Meghan oko zadatka kojeg se prihvatila i intervjuirao dr. Jane. No na kraju razgovor je skrenuo na privatni život vojvoda od Sussexa te je princ otkrio koliko bi potomaka htio imati s Meghan. 

'Mi smo jedina vrsta na ovom planetu koja misli da ovo mjesto pripada nama i samo nama', rekao je 34-godišnji Harry u intervjuu, a dr. Jane se složila da ako nešto ne poduzmemo ugrozit ćemo resurse planeta. Goodall ga je upitala je li postao još više senzitivan na probleme u svijetu i razvio jaču želju i odgovornost da učini nešto za boljitak ljudi i planete, otkako mu se u svibnju rodio sin Arhie Harrison, a princ je odgovorio: 'Svakako je to utjecalo na mene. Uvijek sam osjećao povezanost i ljubav prema prirodi, i uvijek sam sam nastojao napraviti nešto čime će svijet učiniti boljim, čak i prije nego sam dobio dijete i prije nego sam se nadao da ću ih dobiti još...' Dr. Jane ga je prekinula i nasmijala se. 'Ali ne previše!', rekla je u šali, na što je princ odvratio: 'Dva maksimalno'.

Podsjetimo, Meghan Markle otkrila je u svom iskrenom uredničkom uvodniku rujanskog izdanja 'Vogue' da je na projektu uređivanja potajno radila mjesecima, dok se pripremala za dolazak svog prvog djeteta. 'Bila sam u petom mjesecu trudnoće kad sam započela i u trenutku dok vi držite ovo izdanje u rukama, moj suprug i ja ćemo držati našeg sinčiča u rukama već puna tri mjeseca', pisala je Meghan. 'Ovo je vrlo posebno vrijeme za mene na toliko razina: raditi s Edwardom (urednikom Voguea) i njegovim timom, i tijekom trudnoće i rodiljnog dopusta, igralo je veliku ulogu u radosti koju osjećam - osjećam se privilegirano što su me prihvatili i pružili mi toliku podršku'.