Vojvoda od Sussexa, 34-godišnji princ Harry, bio je nazočan na vjenčanju svoje rođakinje, 38-godišnje Lady Gabrielle Windsor, koje se održalo danas u kapeli svetog Jurja u Windsoru. No, ono što nikome nije prošlo nezapaženo, je to da se Harryjeva supruga, 37-godišnja Meghan Markle, nije pojavila na vjenčanju. Naime, pretpostavlja se kako je novopečena majka, koja je malenog Archieja donijela na svijet 6. svibnja, ostala čuvati sinčića. Nasmiješenom princu Harryju društvo je pratila Lady Sophie Winkleman, glumica koja je u braku s mladenkinim bratom, Lordom Frederickom.

Lady Gabriella je stala pred oltar sa 40-godišnjim financijerom, Thomasom Kingstonom, a odjenula je vjenčanicu od čipke čiji dizajn potpisuje Luise Beccaria. Inače, ovogodišnjem kraljevskom vjenčanju su prisustvovali brojni članovi kraljevske obitelji, a među njima i jako dobro raspoložena, 93-godišnja kraljica Elizabeta II., koja nije skidala osmijeh s lica razgovarajući sa svojim unukom Harryjem.

Podsjećamo, 38-godišnja Lady Gabriella, koja je 52. u nasljednom pravu na britansko prijestolje, inače je spisateljica i novinarka te kći princa Michaela Kenta, prvog kraljičinog rođaka.