Najpoznatija kraljevska obitelj novosti s dvora najčešće otkriva službenim obavijestima i na službenim profilima palače Kensington na društvenim mrežama, no ovaj put jedan je član odlučio stvar uzeti u svoje ruke. Tako je budući kralj, princ William, porazgovarao je s novinarima i otkrio nosi li njegova supruga blizance ili je ipak riječ o traču.

Kate i William kraljevsku su obitelj proširili s dvoje preslatke djece - Charlotte i Georgeom - a vojvotkinja je trenutno u sedmom mjesecu trudnoće. Šuškalo se kako bi Kate na svijet mogla donijeti blizance, a ova ta glasina ubrzo je uzbudila javnost. Razlog za podizanje tolike prašine je taj što se na ovom dvoru nije dogodilo da majka budućeg monarha na svijet donese blizance još od 15. stoljeća. Čini se kako Kate i William neće biti te sreće, a princ je u svom razgovoru novinarima na simpatičan način potvrdio tu informaciju.

'Blizanci? Mislim da bi moje mentalno zdravlje bilo na ispitu s blizancima', rekao je princ za britanske medije i time pokazao kako im je ipak draže to što će dobiti samo jedno dijete. Istaknuvši da je pred njima težak i naporan period, nije oklijevao otkriti kada bi prinova trebala doći na svijet - 'Termin nam je u travnju, tako da se trudim spavati što je više moguće', otkrio je.