Story radio
Početna Celebrity 67090 prikaza 19. travnja 2019.

Princ William i vojvotkinja Kate pred razvodom?

Profimedia.

Brak im potresaju sve glasnija šuškanja

Kao što smo već pisali, kraljevski dvor u Engleskoj trese takva gramljavima, da s njome u usporedbi kraljičino neodobravanje Harryjeve veze s Meghan Markle djeluje poput čajanke. Kako prenosi The Hollywood Gossip, glasine o Williamovoj nevjeri već mjesecima ne jenjavaju,a njegov pokušaj da ih brže-bolje pokopa slanjem oštrih i upozoravajućih pisama na adrese nekoliko medijskih kuća, postigao je apsolutno kontraproduktivne rezultate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince William | Duchess Kate (@princewilliam_kate) on

Podsjetimo, William je navodno imao aferu za vrijeme Kateine treće trudnoće, što je navodno uzrokovalo trzavice ne samo s njegovom suprugom, već i s bratom Harryjem, koji ga je navodno otvoreno napao zbog njegovog čina. 

Javnosti dotad nepoznata, 35-godišnja Rose Hanbury naglo se našla u središtu pozornosti. Površno znani kao jedan od parova s kojima se William i Kate vole družiti, Rose i njezin 58-godišnji suprug David, markiz Cholmondeley, u relativno su visokoj poziciji u društvu i rado viđeni gosti na eventima u Norfolškom području, gdje kraljevski par također često obitava. Nakon što je priča objelodanjena, a William zaprijetio medijima, pojavila se glasina kako je Kate dala sve od sebe kako bi onemogućila markizi pristup društvenim događajima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alltheroyalsoftheworld👑 (@alltheroyalsoftheworld) on

Navodno se u kuloarima o spomenutoj aferi priča već debelo preko godinu dana, no britanski mediji imaju blagonaklon odnos (što iz poštovanja, što iz straha) prema članovima kraljevske obitelji, tako da je priča izašla u medije tek u ožujku ove godine. Ono što najviše upada u oči jest reakcija inače smirenog i odmjerenog Williama, koja bi se mogla protumačiti i kao bijes čovjeka uhvaćenog s 'prstima u pekmezu'. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Jedino što u ovom trenutku može sa sigurnošću reći jest to da pod povećalom ovolike debljine kad-tad nešto mora isplivati na površinu. Na nestrpljivoj javnosti je još samo da malo pričeka rasplet ove antibajke. 

Komentari