Story radio
Početna Celebrity 14083 prikaza 09. srpnja 2019.

Princ William narugao se Harryju

Profimedia.

Ne skriva sreću

Novopečeni stric, 36-godišnji princ William i 37-godišnja supruga, vojvotkinja Kate Middleton, ne skrivaju sreću zbog rođenja nove kraljevske bebe, sinčića 34-godišnjeg princa Harryja i 37-godišnje Meghan Markle. Svoje čestitke su roditeljima uputili i preko službenog priopćenja Kensingtonske palače u kojoj nisu skrivali uzbuđenje zbog upoznavanja najnovijeg člana kraljevske obitelji. No, novinari su iskoristili priliku kako bi upitali vojvodu od Cambridgea kako se osjeća u novoj ulozi, a William je iskoristio priliku te se i našalio na račun svog brata Harryja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

'Oduševljen sam novostima. Veselim se što ću ih vidjeti kroz nekoliko dana, kada se situacija malo smiri. Najviše me raduje činjenica što ću bratu poželjeti dobrodošlicu u društvo osoba s nedostatkom sna', rekao je kroz osmijeh na licu. Također je istaknu kako ima dosta savjeta za mlađeg brata koji bi mu mogli biti od koristi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Podsjećamo, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i vojvoda od Sussexa, princ Harry, podjeljak 6. svibnja u 5:26 sati u jutro postali su roditelji dječaka. Dječak će biti sedmi u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa te vojvode od Sussexa.

Komentari