Novopečeni stric, 36-godišnji princ William i 37-godišnja supruga, vojvotkinja Kate Middleton, ne skrivaju sreću zbog rođenja nove kraljevske bebe, sinčića 34-godišnjeg princa Harryja i 37-godišnje Meghan Markle. Svoje čestitke su roditeljima uputili i preko službenog priopćenja Kensingtonske palače u kojoj nisu skrivali uzbuđenje zbog upoznavanja najnovijeg člana kraljevske obitelji. No, novinari su iskoristili priliku kako bi upitali vojvodu od Cambridgea kako se osjeća u novoj ulozi, a William je iskoristio priliku te se i našalio na račun svog brata Harryja.

'Oduševljen sam novostima. Veselim se što ću ih vidjeti kroz nekoliko dana, kada se situacija malo smiri. Najviše me raduje činjenica što ću bratu poželjeti dobrodošlicu u društvo osoba s nedostatkom sna', rekao je kroz osmijeh na licu. Također je istaknu kako ima dosta savjeta za mlađeg brata koji bi mu mogli biti od koristi.

Podsjećamo, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i vojvoda od Sussexa, princ Harry, podjeljak 6. svibnja u 5:26 sati u jutro postali su roditelji dječaka. Dječak će biti sedmi u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa te vojvode od Sussexa.