Story radio
Početna Celebrity 26540 prikaza 18. svibnja 2019.

Princ William: 'Osjetio sam bol kao niti jednu drugu'

Profimedia.

Progovorio je o teškom periodu života

Vojvoda od Cambridgea, 36-godišnji princ William, napokon je progovorio o smrti svoje majke, princeze Diane, tijekom BBC-jevog dokumentarnog filma, 'A Royal Team Talk: Tackling Mental Health', koji se bavi temom mentalnog zdravlja. Tijekom snimanja, princ William je otkrio da je nakon tragične smrti svoje nikad prežaljene majke osjetio 'bol kao niti jednu drugu bol'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

'Puno sam razmišljao o tome i pokušavam razumjeti zašto se ovako osjećam, ali mislim da kada ste u vrlo mladoj dobi ožalošćeni i usamljeni, zapravo, u bilo kojoj životnoj dobi, ali to je posebno izraženije u mlađoj, mogu reći da je to bol kao niti jedna druga. I znate da će u vašem životu biti vrlo teško ako se suočite s nečime što će prouzrokovati još veću bol od te', rekao je te dodao da mu je to ipak pomoglo kako bi se zbližio s drugima koji su imali slično iskustvo. 

'To te približi drugima koji su osjetili takav gubitak. Ljudima u očima vidiš da su izgubili voljenu osobu. Oni žele razgovarati o tome, ali žele da ti započneš. Žele znati da je u redu razgovarati o tome, i to je u redu. Bio sam jako depresivan, bilo je puno negativnih osjećaja. Teško je kad znaš da je smrt iza svakih vrata. To je bio velik teret za ponijeti', emotivno je priznao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Inače, princ William i njegov mlađi brat, 34-godišnji princ Harry vrlo često su govorili kako su se nosili sa smrti svoje majke, posebno dok su promovirali njihovu kampanju koja se bavi mentalnim zdravljem, 'Heads Together', a ona ohrabruje i potiče ljude da razgovaraju o svojim problemima i slušaju druge kako se suočavaju s tragičnim događajima.

 

Komentari