Osim što obavlja svoje kraljevske dužnosti, princ William pomaže supruzi Kate u odgoju njihove troje djece, stoga ne čudi da mu ne preostaje mnogo vremena koje može odvojiti za svoje hobije. Inače simpatični princ veliki je ljubitelj motocikala, a nedavno se pojavio na International Isle of Man TT (Tourist Trophy) motociklističkom događaju.

Riječ je o utrci koja se tradicionalno održava na otoku Isle of Man dugi niz godina i najprestižnjije je natjecanje u utrkama motocikala na svijetu. Tim je povodom za strane medije iskreno priznao što mu najviše nedostaje otkako se njihova obitelj proširila za još jednog člana. 'Ja sam otac troje djece i moram se malo primiriti. Nedostaju mi dugačke vožnje jer je poanta toga za mene bila biti sa svima ostalima', kazao je princ i dodao kako njegov motocikl sve češće stoji u garaži.

Bez obzira na manjak vremena za vlastite hobije, William uživa u ulozi oca, a njegoj najmlađi sin prava je beba za poželjeti. 'Za sada odlično spava, što je pravo olakšanje za sve nas', kazao je nedavno William.