Kako prenosi Hello Magazine, Meghan Markle trebala bi roditi svakog trena, i unatoč tome što cijela palača kao i javnost s nestrpljenjem očekuju dolazak novog nasljednika u britansku kraljevsku obitelj, nisu svi sretni s činjenicom da vojvotkinja od Sussexa još uvijek nije rodila. Naime, princ Charles, kojemu će dijete princa Harryja i 37-godišnje Meghan biti četvrto unuče, strahuje kako bi mogao propustiti njegovo rođenje. 

Britanski krunski princ i prijestolonasljednik mogao bi propustiti rođenje svog četvrtog unuka ako Meghan ne rodi do utorka jer će po planu, od 7. do 10. svibnja boraviti u Njemačkoj gdje odlazi na kraljevsku turneju. Turneja je već od prije dogovorena kada se mislilo kako će u to vrijeme prvo dijete 34-godišnjeg princa i njegove supruge već biti rođeno. S obzirom na to da i 70-godišnji princ Charles kao i njegova supruga, Camilla, vojvotkinja Cornwalla, njeguju jako dobar odnos s Harryjem i Meghan, princ je u strahu kako će propustiti jedan od najvažnijih događaja u njihovim životima, piše spomenuti magazin. 

Podsjećamo, trenutno je cijeli svijet u iščekivanju rođenja kraljevske bebe, nasljednika 37-godišnje vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle i 34-godišnjeg princa Harryja. Dok mnogi vjeruju kako je dijete već došlo na svijet, s kraljevskog dvora još uvijek nema službene potvrde.