Story radio
Početna Celebrity 3126 prikaza 08. studenoga 2018.

Princa Harryja sustiže njegov najveći strah

Pixsell/Borna Filić.

Ni njegov brat nije ostao pošteđen

Iako je ušao tek u tridesete godine života, princa Harryja sustigao je problem s kojim se suočava cijeli muški dio njegove obitelji. Naime, poput njegovog brata Williama i oca Charlesa i njega je već sustigao gubitak kose. Prema novonastalim fotografijama i stručnim mišljenjima u posljednje vrijeme na Harryjevom tjemenu sve više se primijećuje nedostatak kose koja počinje gubiti na gustoći.

 | Author: Shutterstock/Guliver Shutterstock/Guliver.

Prema pisanju stranih medija, koji su pozvali stručnjaka za transplantaciju kose, doktora Asima Shahmalaka, zbog genetike u kraljevskoj obitelji ovo je skoro logičan slijed ove 'suvremene bolesti': 'Kod njega se gubitak kose počeo značajno ubrzavati. Ako uskoro nešto ne poduzme, već bi u četrdesetima mogao ostati bez kose, kao i njegov brat William', tvrdi liječnik te dodaje da se Harry trenutno nalazi na mjestu u životu kad se muškarci obično prestanu brinuti o gubitku kose.

Mediji su se također osvrnuli kako je harry često zafrkavao svog brata zbog ćelavosti, a čini se kako je i njega sustiglo vrijeme i genetika: 'Posljednja godina za Harryja je bila uspješna. Iako njegova bračna sreća ne utječe na hormone koji su odgovorni za gubitak kose, istraživanja pokazuju da se muškarci u stabilnim vezama prestanu brinuti o ćelavosti. Nije čak ni počeo koristiti proizvode za gušću kosu, niti ju je obojio. Očito je da ga Meghan voli bez obzira na to u kakvom stanju bila njegova kosa', zaključio je Shahmalak. 

 

 

Komentari