Story radio
Početna Celebrity 6025 prikaza 12. srpnja 2019.

Princeza iskopirala Meghan Markle

Profimedia.

Nije ju sram

Svi članovi kraljevske obitelji imaju zavidan broj komada odjeće u svojim ormarima, pa ne čudi da povremeno jedni u drugima traže modnu inspiraciju. Tako je princeza Beatrice odlučila iskopirati stil vojvotkinje Meghan Markle i obuti bijele tenisice u kakvima je Meghan viđena tijekom službenog posjeta Australiji s princem Harryjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@princesseugenieofyork) on

Riječ je o tenisicama francuskog brenda Veja, a Beatrice je odabrala model Vata, koji stoji 75 funti, odnosno nešto više od 600 kuna, a tenisice na sebi imaju detalje bež boje. Tenisice je kombinirala s crnom haljinom s bijelim detaljima marke Alexander McQueen. S druge strane, Meghan je viđena u tenisicama modela Esplar, koje imaju nešto veću cijenu, odnosno stoje 95 funti, što je 750 kuna.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Inače, britanski mediji pišu da je princeza Beatrice počela pripreme za vjenčanje, a izvori bliski princezi kažu da bi se ono moglo dogoditi potkraj ove ili početkom iduće godine. Beatrice i direktor tvrtke koja se bavi nekretninama, Edoardo Mapelli Mozzi, navodno su se upoznali na vjenčanju njezine sestre Eugenie u listopadu prošle godine te se ludo zaljubili.
 

Komentari