Najmlađi sin folk kraljice Lepe Brene, pjevač Stefan Živojinović, jučer je proslavio 27. rođendan i za Kurir otkrio detalje o proslavi, poklonima, željama i ljubavnoj vezi kakvu bi htio. 'Ništa spektakularno nisam poželio, osim da se lijepo provedemo. Nemam prevelike potrebe za poklonima, sve što želim, trudim se sam ostvariti', rekao je ovaj miljenik ženske publike, koji je jučer izjavio kako se nema potrebe slaviti svoj rođendan i kako bi se radije zavukao u sobu i gledao filmove cijeli dan uz omiljeni junk food.

 Međutim, nije mu baš išlo po planu, ali čini se da ipak nije ostao razočaran. 'Najdraže mi je bilo iznenađenje od prijatelja, koji su se pojavili na proslavi, a nisu trebali doći', rekao je Stefan, kojemu je proslavu priredila njegova obitelj. Premda mu stalno prilaze djevojke, još nije u vezi, ali je otkrio što mora imati pripadnica ljepšeg spola koja će mu osvojiti srce: 'U svemu što radim, vodim se srcem, ne može mi se netko svidjeti na silu. Mora imati energiju sličnu mojoj, nije da tražim previše'.

Premda obitelj Lepe Brene slovi za jednu od bogatijih u Srbiji i premda si može priuštiti dizajnerske krpice, Stefan je za kraj pokazao svoju skromnu stranu. Rekao je da je za rođendan bio skroz u crnom, a da najviše novca troši na druženje s prijateljima. Brendirana odjeća mu nije važna, najviše voli biti u jeftinim majicama. 'Prvenstveno gledam da mi je udobno. Majica od pet, deset eura, najkomotnije što može', rekao je.