Iako je od vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja prošlo sedam mjeseci, priznati britanski kuhar Jamie Oliver, tek je sada odlučio s medijima podijeliti svoje nezadovoljstvo. Naime, omiljeno televizijsko lice i najpoznatiji 'goli kuhar', otkrio je kako je osobno pisao kraljevskom paru uoči njihovog vjenčanja, a u pismu im ponudio da će upravo on pripremiti svu hranu za VIP goste. Ipak, na njegovo veliko razočaranje, do danas nije dobio nikakav odgovor na svoju ponudu.

Gostujući na britanskom Channel 4, u emisiji 'Sunday Brunch', Jamie je otkrio kako je želio spojiti najbolje od britanskih i američkih kuhara i to ponuditi na vjenčanju. Najbolje od svega, to je sve želio napraviti u potpunosti besplatno, no nitko mu nije dao nikakvu povratnu informaciju.

Jamie je kazao kako se tome nije nadao, ali za takav razvoj situacije krivi palaču i cijeli kraljevski protokol. Čast da pripremi svu hranu za Meghanine i Harryjeve uzvanike pripala je jednoj od najboljih kuharica iz Sjeverne Irske, Clare Smyth, koja je nedavno proglašena i najboljom ženskom kuharicom 2018. godine.