Obožavatelji manekenke poznate po provokativnim fotografijama, Emily Ratajkowski uvjereni su da im je 28-godišnjakinja posljednjom fotografijom nagovijestila da ona i njen suprug, Sebastian Bear-McClard očekuju svoje prvo dijete. Glavni razlog šuškanja je njezin opis koji glasi: 'Mama i tata'. 

Iako je na spomenutoj fotografiji pozirala u trapericama i bijelom crop topu koju je pokazivao njezin najveći adut, ravan i isklesan trbuh, njezini su pratitelji sigurni da ovaj par ipak govori o roditeljstvu. 'Očekujete malenu bebu?', 'trudna si?', 'stiže beba?', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Podsjetimo, lijepa manekenka, koja često privlači pažnju medija provokativnim fotografijama, Emily je iznenadila brojne obožavatelje nakon što se udala samo tri mjeseca poslije prekida dugogodišnje veze. U veljači se vjenčala za glumca i redatelja Sebastiana nakon što je na njenu inicijativu prekinuta veza s glazbenim producentom Jeffom Magidom, iz čijeg se stana ubrzo iselila. Tek je nedavno otvoreno progovorila kako ga je upoznala prije nekoliko godina dok je još bila u vezi, te da je već tad znala da je on 'onaj pravi'. 'Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastijanom dok sam u vezi, jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje', iskreno je priznala u jednom intervjuu.