Glumac s američkom adresom Šibenčanin Goran Višnjić i njegova obitelj ovih dana imaju pune i prljave ruke posla po svojoj kući. Naime, stigla im je prinova, psić kojeg su udomili preko udruge Josh and his critters.

Višnjić je poznat kao veliki ljubitelj životinja. Prije godinu dana već je udomio štene s deformacijom kojeg su nazvali Lefty, kojem su se pogotovo veselili njegova supruga Eva, i djeca Tin, Vivien i Vigo, a imaju i mačka. 

Čini se da Višnjićeva dva psa koja već ima nisu baš dobro prihvatili novog člana čopora, jer se u videu koji je Višnjić objavio na Instagramu vidi kako se baš i ne žele igrati s njime. Možda im samo treba vremena da se priviknu na promjene, a možda je razlog i taj što psić puno - kaka. 

'Možete li se, molim vas, igrati sa mnom? Lijepo vas molim? Bilo tko?', napisao je Višnjić, i dodao: 'Nadamo se da ovaj put nećemo podbaciti kao udomitelji... Psić je pravi stroj za kakanje'. Ipak je na kraju stavio i srčeka. 

Čini se da je Višnjić ipak malo prekritičan prema sebi, jer kao udomitelj Leftya uspio mu je spasiti život hraneći ga na bočicu i psić je danas živ i zdrav.