Kako prenosi srpski Espreso, u obitelji Lepe Brene pojavili su se problemi. Naime, posinak 58-godišnje pjevačice, 33-godišnji Filip Živojinović očekuje svoje prvo dijete sa deset godina mlađom pjevačicom Aleksandrom Prijović, a kako prenose srpski mediji, par se našao u žustroj raspravi. Drama u obitelji Živojinović odvila se zbog želje 23-godišnje pjevačice da joj se u stan u kojemu živi sa Živojinovićem useli majka kako bi joj pomogla s prinovom koja bi na svijet trebala doći kroz mjesec dana.

'Aleksandra je ušla u osmi mjesec trudnoće i razmišljala je da će joj za početak trebati majčina pomoć koja je to s oduševljenjem prihvatila. Međutim, ni jedna ni druga nisu očekivale kako će Filip reagirati na tu ideju. Borka je došla kod njih u stan kako bi mu zajedno ispričale njihove planove i kako bi se dogovorili oko porođaja', započeo je izvor za Espreso. 'Kada je čuo, Filip je poludio. Počeo je vikati na Aleksandru što donosi odluke bez da se prethodno dogovori s njim te je jasno naglasio kako u stanu nema mjesta i za njezinu majku Borku. Oni imaju tri sobe, uključujući i dnevnu, od kojih je jedna opremljena za bebu, pa za Borku nema mjesta. Posebno je naglasio kako ne želi da mu dijete odgajaju bake i djedovi, nego isključivo njih dvoje. Nema ništa protiv da ona ponekad dolazi, ali da useljavanje ne dolazi u obzir. Točnije, ako se Aleksandrina majka useli u stan on izlazi', zaključio je dobro upućeni izvor za srpski Espreso. 


Espreso još dodaje i kako je trudnica pokušala objasniti Breninom posinku koliko joj je potrebna pomoć oko bebe koja ne na putu, međutim, 33-godišnjak je navodno rekao i kako će joj angažirati medicinsku sestru ako je potrebno, ali da ne želi useljavanje obitelji u stan. Par koji se vjenčao u lipnju prošle godine za nekoliko bi tjedana trebao dočekati sinčića kojemu planiraju nadjenuti ime Aleksandar.