Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, osim svog supruga, 34-godišnjeg princa Harryja, u svom životu ima mjesto za još jednog posebnog muškarca. Naime, radi se o bliskom prijatelju bivše američke glumice, 41-godišnjem Kanađaninu Markusu Andersonu, a upoznali su se 2011. godine dok je snimala seriju 'Suits' u Torontu.

Kako The Daily Mail prenosi, Andersona nazivaju i 'drugim najvažnijim muškarcem u njenom životu', a Markus je bio uz Meghan tijekom njenog prvog javnog izlaska s Harryjem 2017. godine, ali i na nedavnom baby showeru u New Yorku. 

'Što bih ja bez tebe, moj voljeni i nevjerojatno zabavni prijatelju koji si mi najveća podrška. Jako te volim', jednom mu je prilikom Meghan javno rekla prije nego što je postala dio kraljevske obitelji. Spomenuti medij piše kako je navodno i Anderson upoznao Meghan i bračni par Clooney, ali i vojvotkinju te njenu najbolju prijateljicu Jessicu Mulroney, snahu bivšeg kanadskog premjera Briana Mulroneya. Naime, koliko su bliski, govori i činjenica kako Meghan svoj 'drugog najvažnijeg muškarca' naziva 'ujakom' njezinih pasa, Guya i Bogarta. 

Inače, 41-godišnjak je krenuo iz malog grada u London gdje je dobio prvi posao kao konobar kluba Soho House. Potom je počeo sklapati prijateljstva s mnogim slavnim osobama te postao sve uspješniji i poznatiji. 'On ima nevjerojatne kontakte, vrlo je šarmantan, ali i diskretan. On nikada ništa ne otkriva niti komentira', otkrio je izvor o Markusu.