Vojvotkinja od Sussexa, trudna Meghan Markle ne prestaje biti jedna od glavnih tema medija diljem svijeta. Iako je popularnost stekla kao glumica dok je se još nije ni povezivalo s princem Harryjem, tek otkako je postala članicom kraljevske obitelji, o Meghan svakodnevno u javnost cure novi detalji, ali i crtice iz prošlosti. Tako je sada njezina srednjoškolska prijateljica Katharine McPhee objavila nikad viđenu fotografiju Meghan u tinejdžerskoj dobi, koja je zapalila društvene mreže.

'Meghan i ja smo u mladosti zajedno nastupile u mjuziklu. Ona je postala vojvotkinja od Sussexa, a ja zvijezda West Ende. Što se mene tiče, vodimo jednak život', napisala je Katharine.

Mnogi obožavatelji odmah su zaključili kako se bivša glumica s godinama jako promijenila, a to se po njihovom mišljenju najbolje vidi po njezinoj fizionomiji. Naime, kao mlada djevojka, Meghan je imala desetak kilograma više što se najbolje vidi po zaobljenim obraščićima.

Katherine do danas nije otkrila nikakve detalje o svojem i Meghaninom odnosu, a poznato je samo da su obje odrastale u Los Angelesu te da je Meghan tri godine starija. Obje trenutno žive u Londonu, a Katherine se i kao odrasla nastavila baviti glumom.