Srpska pjevačica Jelena Karleuša zbog seks skandala u kojem se našla s nogometašem Ognjenom Vranješom ne silazi s naslovnica svih regionalnih portala već danima. S obzirom na to kako gotovo svakodnevno u medije 'cure' novi detalji afere, u javnost počinje izlaziti i prošlost glavnih aktera skandala. Naime, srpski Kurir je objavio fotografiju iz veljače 2009. godine, sa svečanosti dodjele nagrada 'Beogradski pobednik' na koju je došla sa suprugom Duškom Tošićem, no detalj koji je uzburkao javnost je taj kako ju je tjelohranitelj potapšao po zadnjici.  

Inače, često se pričalo o tome kako je brak Jelene Karleuše i bivšeg supruga, Bojana Karića, propao upravo zbog afere s tjelohraniteljem 2004. godine, nakon samo tri mjeseca idile. Valja istaknuti kako se za nogometaša Duška Tošića, Jelena udala godinu dana prije nastanka sporne fotografije, stoga srpski mediji pišu kako joj ovo ipak nije prva prevara.  

Podsjetimo se, Jelena se našla u centru seks skandala kada su navodno njene eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene nogometašu Ognjenu Vranješu dospjele u javnost. Sav materijal je nazvala fotomontažom, dok Vranješ tvrdi kako su bliski već dvije godine. Inače, kako bi izbjegla medije, Karleuša je otputovala kod supruga Duška Tošića u Kinu gdje su u obiteljskom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se vratila u Srbiju u strogoj tajnosti.