Story radio
Početna Celebrity 8643 prikaza 13. lipnja 2018.

Procurile fotografije gole Beyonce i Jay Z-ja u krevetu

Profimedia.

Kontroverzne fotografije uzburkale su javnost i podijelile obožavatelje

Pjevačica Beyonce koja je trenutno na svjetskoj turneji On The Run II sa svojim suprugom Jay Z-jem, u sklopu iste je odlučila objaviti knjigu s fotografijama iz njihovog privatnog života. Iako sadržaj knjige još nije služben objavljen na internetu, brojni obožavatelji pjevačkog dua dočepali su se svojih primjeraka, a fotografije koje se u knjizi mogu pronaći, vrlo su brzo procurile na društvene mreže.

Među kontroverznim fotografijama tako se mogu pronaći prizori u kojima Beyonce potpuno razgolićena pokazuje svoju stražnjicu dok pozira na pješčanoj plaži ili u krevetu sa svojim suprugom dok na sebi ne nosi ništa osim bijelih tangi. 

 

A post shared by @worldbeyhive on


Fotografije koje su zapalile Instagram, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Mnogi obožavatelji poznate reality zvijezde i starlete Kim Kardashian, našli su se povrijeđeni što fotografije nage Beyonce nisu naišle na jednak broj kritika i optužbi kao što je to bio slučaj kada je njihova miljenica Kim u nekoliko navrata pozirala gola ili oskudno odjevena. Ogorčeni obožavatelji zamjeraju što se fotografije Beyonce percipiraju kao 'umjetničke' dok se s druge strane, one Kim Kardashian doživljavaju kao degutantne i neukusne. 

Komentari