Popularna pjevačica Beyonce (37) podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagram profilu do sada još neviđene fotografije u obliku video zapisa u kojem su zabilježeni neki od najupečatljivijih i najvažnijih trenutaka pjevačičinog života u prošloj godini. 
Između ostalih, tu su se našle i fotografije s vjenčanja i obnova zaruka sa suprugom Jay-Zijem (49) koje javnost do sada nije imala prilike vidjeti. 

'Želim Vam svima prekrasnu 2019. godinu!', napisala je pjevačica ispod objavljenog videa, a vjerni fanovi su ju obasuli oduševljenim komentarima te zaželjeli sve najljepše u novoj godini. 

Inače, do sada se samo nagađalo o vjenčanici koju je pjevačica nosila na obnovi zaruka, a nakon objave videa, potvrđeno je kako je riječ o vjenčanici 'Thelma' dizajnerice Galie Lahav iz kolekcije 'Victoria Affinity'. Sama vjenčanica sastoji se od korzeta, dugog vela, kristala Swarovski i Chantilly čipke, a smatra se da odaje počast vjenčanici kraljice Viktorije. Potvrdu se dala i sama dizajnerica objavivši na svom Instagram profilu fotografiju para s ceremonije.