Na današnji dan, prije godinu dana, pred oltar su stali 37-godišnja Meghan Markle, koja je postala vojvotkinja od Sussexa udavši se za 34-godišnjeg princa Harryja. Povodom godišnjice braka, na njihovom službenom Instagram profilu tako je objavljena čestitka, ali i do sada nikad viđene fotografije velikog dana. 'Sretna prva godišnjica braka Njihovom Kraljevskom Visočanstvu, vojvodi i vojvotkinji od Sussexa! Danas se obilježava godinu dana od kako su se zavjetovali na vječnu ljubav. Njihova Kraljevska Visočanstva izmijenili su zavjete u kapeli sv. Jurja u Windsor dvorcu 19. svibnja 2018. godine. Pjesmu 'This Little Light of Mine' je odabrao par, i nadamo se da ćete uživati ponovno proživljavajući ovaj trenutak gledajući fotografije tog posebnog dana', stoji u službenom priopćenju.

S obzirom na to da se Meghan i Harry jako angažiraju i oko društvenih mreža, poslali su osobno poruku svim obožavateljima. 'Hvala vam svima na ljubavi i podršci koju smo dobili iz cijelog svijeta. Svatko od vas je taj dan učinio još značajnijim', poručili su.

Podsjećamo, Meghan i Harry su se upoznali sredinom 2016. godine, a dugo su svoju ljubav skrivao od očiju javnosti. Naime, 27. studenog 2017. godine Kensingtonska palača je objavila službeno da je par zajedno te najavili i vjenčanje. Na svom velikom dan Meghan je sjala u vjenčanici britanske dizajnerice Clare Waight Keller koja je postala prva ženska kreativna direktorica slavnog francuskog brenda Givenchy. Elegantnu vjenčanicu Meghan je upotpunila dugim velom i raskošnom tijarom koja pripada kraljici Elizabeti ll., a koju je nosila princeza Diana.