Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle mislila je da se neće govoriti o njezinom skupom 'baby showeru', a čak se i kamuflirala jer se željela nepaženo izvući iz hotela u New Yorku u kojemu je zabava, u veljači ove godine, bila organizirana. Na taj je način odlučila privući manju pažnju na sebe, prvenstveno zbog paprenog iznosa cijele zabave, ali izgleda da joj to baš nije uspjelo jer su njezine fotografije kako ulazi i izlazi 'tajno' iz skupog hotela objavljene diljem svijeta. 

U hotelu su 'sudjelovali u bijegu' pa su omogućili Vojvotkinji od Sussexa da 'bježi' na stražnja vrata od medija, ali je vijest objavljena na svim naslovnicama jer je ekstravagantni 'baby shower' u hotelu od pet zvjezdica stajao 300.000 funti, objavio je Daly Mail. Podsjetimo, vojvotkinja je odsjela u luksuznom apartmanu koji je stajao 60.000 funti na noć. 

Procurili detalji bijega Meghan Markle
Profimedia 


Podsjetimo, javnost se razbjesnila i kad se doznalo da je putovala privatnim avionom Amal i Georgea Clooneyja u iznosu od 33 milijuna funti i odvela svoje prijatelje s A-liste u srce New Yorka. Na 'baby showeru' prisustvovala je teniska prvakinja Serena Williams, TV voditeljica Gayle King, Amal Clooney i najbolja prijateljica Jessica Mulroney. 

Doznalo se i kako je tijekom 'baby showera', Meghan napustila hotel na stražnji izlaz, sjela je u automobil State Departmenta i odvezla se na večeru sa svojim prijateljima. Također, tražila je da se promijeni ruta do restorana u nastojanju da izbjegne medije, ali detalji njezinog kretanja i rutama po New Yorku su također procurili u javnost, navodi se u izvješću. Također se navodi da je vojvotkinja u zadnji trenutak promijenila restoran kako izbjegla da ju vide. 

Procurili detalji bijega Meghan Markle
Profimedia 


Podsjetimo, Meghan i Harry dobili su sina u svibnju ove godine Archie Harrison je sedmi u nasljednom redu za britansku krunu i, koliko je poznato, prva osoba miješane rase na tako visokoj poziciji u povijesti britanske kraljevske obitelji.