Kako prenosi srpski Kurir, u javnost je izašao video u kojem se vidi reakcija Jelene Karleuše na skandal koji trenutno potresa cijeli regiju. Naime, pjevačica je članica žirija glazbenog showa u Srbiji, a video koji je postao dostupan javnosti prikazuje pjevačicu na snimanju navedene emisije u trenutku kada su se u srpskim medijima pojavili dokazi o navodnoj aferi. Do sada se u srpskim medijima puno nagađalo o pjevačicinoj reakciji, a sada je objavljen i kontroverzni video. 

Karleuša se na snimanju ponašala opušteno, ali je puno vremena provela i na telefonu, što se vidi i u posljednjim minutama priloženog videa, a korisnici društvenih mreža odmah su to povezali s njezinom reakcijom na skandal. Također, kako prenosi Kurir, pjevačici je navodno za vrijeme snimanja pozlilo te je prevezena u bolnicu. 'Pjevačica nije mogla disati, imala je napadaj panike. Vrištala je i dozivala supruga. Majka Divna i najbolji prijatelj Zoran odvezli su ju u privatnu kliniku, gdje su ju smirili i prepisali joj terapiju i mirovanje. Karleuša nije željela čekati ni minutu, spakirala je djecu i već u večernjim satima odletjela za Kinu kako bi razgovarala s mužem', rekao je izvor za Kurir.

Podsjetimo, otkako su u javnost dospjele fotografije navodne prevare, 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša s kćerima je otputovala u Kinu te odlučila da neće davati izjave za medije koji već tjednima ne prestaju brujati o aferi s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, a ako je suditi prema posljednjim natpisima u srpskim tabloidima, Duško Tošić je već kontaktirao odvjetnika za razvod braka s pjevačicom.