Story radio
Početna Celebrity 44988 prikaza 09. svibnja 2019.

PROGOVORILA Brenina obitelj se raspada

Instagram screenshot.

Više ništa neće biti isto

Kako prenosi Kurir, folk pjevačica Lepa Brena progovorila je o odrastanju svoje djece i njihovoj želji da svatko krene svojim putem i ode iz kuće koju su ona i suprug, bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović, kupili kako bi u njoj svi zajedno uživali. Pjevačica je s tugom u glasu za spomenuti portal pričala o razdoblju kroz koje trenutno prolazi njezina obitelj. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

'Mi smo i kupili veliku kuću kako bismo bili s djecom, ali sada je to priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj život, što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti s roditeljima poslije dvadesetdruge-treće godine. Ali sam se isto tako, kao majka, jedan dan jako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, ova je kuća prazna ako nema djece u njoj', tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila s odlaskom sinova iz obiteljskog doma. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Također, 58-godišnja pjevačica ispričala je i kako je presretna zbog malenog unuka koji je na svijet stigao prije dva mjeseca, a koji joj je, kako je sama rekla, bio ono što joj je nedostajalo. 'To je nešto što je nevjerojatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je nedostajala sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste više i više zaljubljeni u njega', ispričala je emotivno pjevačica. 

Komentari